Freshlook colors bestellen?

   
     Vragen? Bel 088 - 112 0550
tap to call

Kleuren   arrow

Freshlook colors kleurlenzen

Freshlook colors is een kleur contactlens die te bestellen is in 6 verschillende kleuren. 6 verschillende kleuren voor een opvallende verandering. De contactlens is uitermate geschikt voor mensen met donkere ogen. Deze kleur contactlens onderscheidt zich daarom juist door een verpakking-freshlookopvallende en harde kleurprint. De volgende 6 prachtige kleuren kunnen besteld worden:

  • colors Saffierblauw
  • colors Hazel
  • colors Blauw
  • colors Groen
  • colors Violet
  • colors Grijs

 

De verschillende kleuren uitgelicht

saffierblauw-freshlook-colorsDe Freshlook colors Saffierblauw contactlens is een lens met een heldere blauwe print, deze contactlens zorgt voor een opvallende verandering van het oog. Deze heldere blauwe contactlens is “wat” meer aanwezig.

Deze kleurlenzen direct bestellen

 

hazel-freshlook-colorsDe Freshlook colors Hazel is een zachte hazel bruine cotnactlens. Deze cotnactlens zorgt voor een fijne bruine tint van het oog.

Deze kleurlenzen direct bestellen

 

blauw-freshlook-colorsDe Freshlook colors Blauw is een wat donker blauwe contactlens. Deze kleur is wat minder aanwezig dan de kleur Saffierblauw. Het is een contactlens met een subtiele verandering.

Deze kleurlenzen direct bestellen

 

groen-freshlook-colorsDe Freshlook colors Groen is een mooie groene donkere contactlens. Deze kleur groen geeft het oog een subiele verandering van het oog. Het is geen opvallende groene kleur.

Deze kleurlenzen direct bestellen

 

violet-Freshlook-colorsDe Freshlook colors Violet is een mooie paarse kleur, deze contactlens is subtiel aanwezig, het is een natuurlijke violette kleur. Iemand die een bijzondere oogkleur verandering wilt moet toch eens de violet proberen.

Deze kleurlenzen direct bestellen

 

grijs-freshlook-colorsDe Freshlook colors Grijs, is een mooie donker grijze kleur. Deze kleur zorgt voor een opvallende verandering. Deze lens is geschikt voor mensen die nu een donkere oogkleur hebben.

Deze kleurlenzen direct bestellen

Zeer geschikt voor donkere ogen

De eigenschap van deze kleur contactlens is dat de print op de lens wat feller is waardoor de lens geschikt is voor mensen met een donkere oogkleur. Deze contactlens kenmerkt zich daardoor als “een opvallende” verandering.
Ook gekleurde contactlenzen zijn “medische hulpmiddelen” deze contactlenzen moeten ook met uiterste zorg en hygiëne behandelt worden. Onderhoud je contactlenzen met een goede alles in 1 vloeistof. Was altijd je handen met zeep alvorens je de contactlenzen in en uit doen.


Wilt u deze kleur lenzen bestellen? Klik dan hier voor alle Freshlook colors