Freshlook colors bestellen?

   
     Vragen? Bel 088 - 112 0550
tap to call

Freshlook lenzen bestellen   arrow

Freshlook lenzen bestellen

Wilt u de Freshlook lenzen bestellen? Dan zijn deze te bestellen via lenzenbestellen.nl. Lenzen bestellen is officieel dealer van de Frashlook colors kleurlenzen. De lenzen zijn leverbaar in 6 sprekende kleuren en leverbaar met of zonder sterkte. Als u de gekleurde contactlenzen besteld hebben deze een levertijd van één tot drie dagen.

freshlook-lenzen-bestellenDe Colors van Freshlook zijn te bestellen in 3 kleuren:

  • Freshlook lenzen colors Saffierblauw
  • Freshlook lenzen colors Hazel
  • Freshlook lenzen colors Blauw
  • Freshlook lenzen colors Groen
  • Freshlook lenzen colors Violet
  • Freshlook lenzen colors Grijs

kleurlenzen Freshlook colors bestellen

De lenzen worden geleverd in een verpakking met 2 lenzen, per verpakking één sterkte. Wilt u de Freshlook lenzen dus in één sterkte bestellen? Bijvoorbeeld min 1.0 of Plano (geen sterkte), Kunt u één paar Freshlook Colors lenzen bestellen. Heeft u verschillende sterktes nodig? Bijvoorbeeld min 1.0 en min 1.5? Dan moet u 2 pakjes Freshlook lenzen bestellen, met dit voorbeeld dus 1 paar min 1.0 en paar min 1.5.

Klik hier om de Freshlook Colors te bestellen

Als u de kleurlenzen besteld bij Lenzenbestellen.nl ontvangt u gratis bij iedere set lenzen een lenshouder om de lenze goed en veilig op te bergen. Let wel op dat u lenzenvloeistof heeft om de lenzen na het dragen te reinigen en lenzenbakjes te vullen met vloeistof voor het dragen,. Heeft u geen lenzenvloeistof? Bestel dan even een flacon mee bij het bestellen van de kleurlenzen.

Veel gestelde vragen over de Freshlook maandlenzen

Hoe vaak kan ik de gekleurde contactlenzen dragen? De Freshlook maandlenzen zijn 30 keer te dragen, dit hoeven geen aaneengesloten dagen te zijn, wilt u bijvoorbeeld de lenzen alleen in het weekend dragen is dit geen probleem. Let wel op dat u de lenzen na het dragen goed afspoelt met lenzenvloeistof en opbergt in een goed afgesloten lenshouder. Bewaar de lenzen op een koele plaats, en leg de lenshouder niet in het volle zonlicht. Als u de lenzen te lang door draagt, merkt u vanzelf dat de lenzen niet comfortabel meer in de ogen zitten (u gaat ze voelen) en dat deze troebel worden.

Ik draag normaal geen lenzen, kan ik dan wel kleurlenzen gaan dragen? Het antwoord hierop is uiteraard kunt u deze lenzen gaan dragen. Let er wel op dat u uw ogen moet laten wennen aan het dragen van deze lenzen. Bouw het dragen van de kleurlenzen op in een aantal stappen. Draag de lenzen eerst 2 dagen maximaal één uur per dag, gaat dit goed volgen 2 dagen met twee uur, en vervolgens 2 dagen met vier uur. Als dit ook zonder problemen gaat kunt u de lenzen een volledige dag inhouden.

Als de Freshlook maandlenzen niet bevallen, kan ik ze dan ruilen? Hierop is het antwoord helaas nee. Wij kunnen lenzen waarvan de verpakking is geopend niet retourneren. Dit in verband met hygiëne.

Hoe moet je lenzen schoonmaken? Kleur contactlenzen van Freshlook zijn zachte lenzen, deze kunt u na het dragen met een lenzen vloeistof. De kleurlenzen kunt u hiermee afspoelen in bijvoorbeeld uw handpalm. Vul daarna de lenshouder met verse vloeistof om de lenzen in op te bergen. Maakt u de lenzen na elke keer dragen schoon? Dan blijven de lenzen langer helder en comfertabel zitten.

 

kleurlenzen-bestellenHeeft u andere vragen over de Freshlook maandlenzen? Dan kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 088 – 112 0550 of u kunt een e-mail sturen naar info@lenzenbestellen.nl

Wilt u het complete assortiment Freshlook Colors lenzen bekijken? Ga dan naar de speciale pagina hiervoor van Lenzenbestellen.nl